Hlavní stránka Praha 11 Články TOP 09 a STAN - i letos kandidujeme na Praze 11 SPOLEČNĚ! (04/2022)

TOP 09 a STAN - i letos kandidujeme na Praze 11 SPOLEČNĚ! (04/2022)

V roce 2018 jsme šli do komunálních voleb jako koalice. Po volbách jsme vytvořili společný zastupitelský klub TOP 09 - STAN, který během celého volebního období funguje zcela spolehlivě a – na rozdíl od všech ostatních politických klubů v Zastupitelstvu Prahy 11 – bez jakýchkoliv personálních změn nebo vnitřních rozporů.
V této výborné spolupráci chceme nadále pokračovat, a proto jdeme i do letošních komunálních voleb 2022 na Praze 11 společně. Tuto dohodu jsme dnes večer stvrdili podpisem memoranda o společném postupu. V nejbližších týdnech a měsících představíme kompletní kandidátku pro zářijové volby a volební program, který bude klást důraz zejména na nutnost dalšího rozvoje Prahy 11.
Mezi naše priority patří zkvalitnění a regenerace veřejného prostoru, zdravé životní prostředí a široká nabídka veřejných služeb. Našim cílem je, aby Praha 11 byla bezpečným a živým městem, které svým obyvatelům všech věkových kategorií poskytuje kvalitní bydlení, dostupné sociální a zdravotní služby, pracovní příležitosti, kvalitní vzdělávání i možnosti pro trávení volného času a sportování.
​​

V Praze dne 20.4.2022, za TOP 09 a STAN Praha 11

STAN Praha 11 - Radka Soukupová, Blanka Janečková, Lubomír Kmoch
TOP 09 Praha 11 - Jakub Lepš, Jan Stárek, Tereza Dolanská