Hlavní stránka Regiony Hlavní město Praha Tiskové zprávy Rozhodnutí Rady HMP ze 7.4. udělá radost Horním Počernicím

Rozhodnutí Rady HMP ze 7.4. udělá radost Horním Počernicím

7. 4. 2015

Rozhodnutí Rady HMP ze 7.4. udělá radost Horním  Počernicím

Město vybralo zhotovitele kanalizace a rekonstrukce místích komunikací v Horních Počernicích.

Město konečně zahájí další etapu výstavby technické infrastruktury V Horních Počernicích

/zpráva z 13. jednání Rady hl. m. Prahy 7. dubna 2015/

Městská rada dnes vybrala zhotovitele výstavby technické vybavenosti v Horních Počernicích. Je jím společnost Ekologické a inženýrské stavby, s r.o., která nabídla cenu 19 490 220,62 Kč (bez DPH).

Horní Počernice se konečně, po více než dvou letech peripetií, dočkají pokračování výstavby technické infrastruktury – jednotné kanalizace, vodovodních řadů a rekonstrukce místních komunikací včetně výstavby chodníků a parkovacích stání. Jsem ráda, že se mi podařilo po delší době průtahů projekt rozhýbat a dotáhnout do konce,“ uvedla radní Jana Plamínková.

Výstavba technické vybavenosti se týká těchto ulic: Otovická v úseku Jívanská a Dobšická, Chodovická v úseku ulic Náchodská a Před drahou, Lukavecká v úseku ulic Náchodská a Před drahou, Votuzská v úseku ulic Náchodská a Před drahou, Hrdoňovická v úseku ulic Náchodská a Před drahou, Heřmanická v úseku ulic Náchodská a Otovická, Plkovská v úseku ulic Otovická a Před drahou a Před drahou v úseku ulic Chodovická a Komárovská.

Do výběrového řízení se přihlásilo celkem 7 firem. Společnost Ekologické a inženýrské stavby, s r.o., byla hodnotící komisí doporučena jako nejvhodnější na základě ekonomické výhodnosti a s ohledem na další kritéria stanovená v oznámení zadávacího řízení.

V Praze 7. 4. 2015

_____________________________________________________________________

RNDr. Jana Plamínková - radní hl. m. Prahy (STAN)

Do funkce zvolena 26. 11. 2014. Působnost v oblasti infrastruktury, technické vybavenosti a životního prostředí. ____________________________________________________________________________________________