Hlavní stránka Regiony Jihomoravský kraj Pozvánka na zahájení kampaně do Evropského parlamentu v Brně 2.5.2019

Pozvánka na zahájení kampaně do Evropského parlamentu v Brně 2.5.2019

30. 4. 2019

2.5. v Brně odstartuje kampaň do Evropského parlamentu na jižní Moravě. Za účasti Stanislava Polčáka představí kandidáti program pro Evropské volby, reakci na potřeby Jihomoravského kraje i své vize o fungování Evropské unie.

STAROSTOVÉ a TOP 09 jdou do voleb do Evropského parlamentu společně.

STAROSTOVÉ a TOP 09 jdou do voleb do Evropského parlamentu společně.

Celé zahájení kampaně odstartuje tisková konference STAROSTŮ a TOP 09 v brněnském Cafe Morgal od 13:30 hodin. Vystoupí na ní kandidáti do Evropského parlamentu Stanislav Polčák (STAN), Luděk Niedermayer (TOP 09), Tomáš Fénix (TOP 09) a Matouš Vencálek (Zelení).

Samotná kampaň odstartuje v 15:00 hodin na Náměstí Svobody otevřením kontaktního místa. "Stánek tu budeme mít až do konce kampaně otevřený a přístupný všem voličům a občanům, kteří se budou zajímat o náš program pro Evropu, kteří nás budou chtít osobně poznat nebo těm, ale i těm kteří se pouze chtějí zastavit a povykládat si o politice," říká Stanislav Polčák.

Právě lídr Starostů a nezávislých v těchto volbách navštíví Jihomoravský kraj celkem čtyřikrát. "Kromě zahájení kampaně tento čtvrtek jsme dostali pozvánku ještě na 13.5. do Znojma (dopoledne) a Moravského Krumlova (do 15:00). V Brně se s týmem znovu objevíme 16.5. od 13:00 hod. a celou kampaň zakončíme ve čtvrtek 23.5. okružní jízdou po okresních městech Blansku, Vyškově, Hodonínu a Břeclavi," dodává Polčák místa, kde jej bude možné potkat.

Zbytek kampaně zastanou Jihomoravští kandidáti Luděk Niedermayer, Tomáš Fénix a Matouš Vencálek. Všichni společně s Polčákem a druhým kandidátem STAN Radimem Sršněm budou také přítomni na debatě Jak pomoci životnímu prostředí v Otevřené zahradě 2.5. od 17:00 hod. Touto debatou také skončí slavnostní zahájení kampaně. Všichni jste srdečně zváni.

Autor: Jakub Krainer